Programează un call gratuit:
+40763651571
hello@magicagency.ro

Șapte cele mai des întâlnite întrebări despre Magic Agency

Magie pentru orice business

Magic Agency este o agenție creativă, ceea ce înseamnă că toți angajații își petrec timpul dezvoltând și implementând soluții creative care ajută afacerile sa crească, să își construiască și consolideze renumele, și să își prezinte produsele sau serviciile mai eficient. Scopul nostru este să ne ajutăm clienții să se afirme și astfel să își mărească profitul. Ne place să vedem că oamenii au succes și rezultate bune în urma colaborării cu noi. Asta e cea mai frumoasă parte a muncii noastre. 

Cu puțin timp în urmă Magic Agency a împlinit un an de existență. Ne putem considera mândri și norocoși că am avut ocazia să colaborăm cu mulți oameni interesanți, de la care am învățat foarte multe lucruri. În comunicarea cu clienții noștri, care avea loc atât virtual cât și live, am observat că unele întrebări se repetau cu fiecare colaborare nouă. Iar pentru că ne place să fim cât mai transparenți, ne-am gândit să publicăm întrebările și răspunsurile în online, să rămână consemnate în arhiva internetului, de unde pot fi accesate și de către alte persoane care sunt curioase cu privire la activitatea noastră.

Cine lucrează la Magic Agency?

Pe scurt, Magic Agency a apărut recent pe piața de creativitate, având la bază o echipă mică de oameni cu peste un deceniu de experiență în web development, conținut de calitate și marketing. Totul a început cu ideea lui Gabriel, care și-a dorit mereu să fie independent și să lucreze într-o agenție creativă. Și să devină magician, dar acest vis mai are puțin de așteptat. 

Cum niciun job pe care îl găsea nu putea întruni toate calitățile pe care și le dorea el, s-a văzut nevoit să își creeze singur firma lui. Noi zicem că e mofturos, el zice că e selectiv! Are motive întemeiate să fie ambele. Profesează ca jurnalist mai bine de zece ani, este creator de conținut, autor și blogger. Și e destul de creativ. Iar apoi și-a construit o echipă care să aibă visuri similare, și împreună creează lucruri magice.

Ce înseamnă că îmi faceți site-ul de la zero?

Înseamnă că parcurgem toți pașii pentru realizarea unui site de la zero împreună, de la alegerea domeniului, temă, funcționalitate, conținut, până la momentul lansării. Adică noi rostim diverse “vrăji și incantații” pentru ca site-ul tău să apară online ca prin magie. Și celelalte chestii care par plictisitoare, dar nouă ne plac mult: alegem un domeniu si o temă WordPress, o personalizăm în conformitate cu dorințele tale, avem grijă ca site-ul să arate bine și să meargă perfect. Asta pentru că site-ul trebuie nu doar să atragă vizitatorii, ci și să îi impresioneze prin funcționalitate. 

Dacă nu ai încă un nume, ne putem ocupa și de alegerea domeniului pentru tine. Dacă ești în pană de idei în privința conținutului, lasă-l în grija noastră. După ce site-ul e gata de lansare, testăm tot, ca să ne asigurăm că merge bine. Testele sunt importante pentru a putea să-ți garantăm că nu o să te punem într-o situație jenantă față de clienții tăi. 

Ce fel de proiecte ați lucrat până acum?

Ne putem mândri cu un portofoliu diversificat. Am avut clienți din foarte multe domenii, cum ar fi jurnalism, imobiliare, frumusețe, jocuri de noroc, consultanță, mobilă, ping pong, chiar și cryptovalută. Poți vedea unele dintre firmele cu care am colaborat și ce a ieșit din mâinile și mințile noastre aici. Avem clienți din România, dar și din alte țări precum Marea Britanie, Suedia, Olanda, Israel, Statele Unite ale Americii sau Emiratele Arabe. Proiectele noastre sunt lucrate meticulos, cu un praf de magie la final!

Cât durează să îmi finalizați site-ul web?

Aici nu avem un răspuns standard. Depinde foarte mult de complexitatea paginii tale web și de toate modificările pe care le vei dori înainte de lansare. De obicei, între 3 și 6 săptămâni, în funcție de amploarea site-ului. Magia stă în detalii. Iar la urma urmei nici Roma nu a fost construită într-o zi, deci nu pleca de la ideea ”pe repede înainte”. Lucrurile bune merită așteptate. Vorba dramaturgului: ”Puțintică răbdare”. Și, desigur, încredere în Magic Agency.

Ce alte servicii mai oferiți pe lângă web development?

Multe trucuri cu cărți, cu monede, levitații și iluzii cu foc. Dar știm și să îți dăm idei de afaceri, ne ocupăm cu design grafic, realizăm identitate vizuală, brand story, conținut și management pentru site-uri și bloguri, precum și expunere organică sau plătită. Deci putem face cam tot ce ține de web development, rețelele sociale și apariția firmei tale în online per total. Avem grijă să aducem produsele sau serviciile tale cât mai aproape de potențialii clienți și să le oferim și lor o experiență cât mai pozitivă când ajung pe site-ul tău. 

Ce mă fac dacă mă trezesc că nu mai merge site-ul?

Ne trimiți imediat un email sau un mesaj și îl punem înapoi pe internet cât ai clipi. Colaborarea noastră nu se încheie în momentul în care îți predăm site-ul. Suntem responsabili de funcționalitatea optimă a site-ului și îți vom sări în ajutor de îndată ce întâmpini o problemă. Desigur, noi sperăm că ne vei contacta să ne spui cât ești de mulțumit de site, dar știm că viața nu poate fi mereu roz, așa că îți vom fi alături și la bine, și la greu. 

Cum pot să discut mai pe larg cu cineva de la agenție?

Mai sus povesteam despre Gabriel, cel care a pus bazele Magic Agency. Pentru că e omul nostru bun la toate, se ocupă și de contactul cu clienții. Aici ai datele noastre de contact. Cel mai probabil răspunsurile vor veni din partea lui Gabriel. Dar fii fără grijă, e un tip de treabă, carismatic și foarte atent la detalii. Poți să ne suni sau să ne scrii un email, iar noi îți vom răspunde imediat, să vedem cum te putem ajuta. Nu ai nevoie decât de ideea ta de business, dar și să fii deschis spre o colaborare cât mai eficientă.

Alexandra T.

 

Leave a Reply