Programează un call gratuit:
+40763651571
hello@magicagency.ro

Cum a fost primul an de Magic Agency

Magie pentru orice business

Cred că printre puținele lucruri bune ale pandemiei care nu ne mai dă pace, de doi ani încoace, este dorința oamenilor de a crea. Am observat încă de la început de lockdown, cum îi spun americanii, că deși stăteam acasă, ne doream din ce în ce mai mult să facem lucruri noi, inovative, utile pentru cei din jur. Chiar dacă cei din jur erau la modul virtual, în jur, nu efectiv în jurul nostru. Așa cum e și normal în cazul unei pandemii!

După un prim an 2020 în care afacerile mici și mijlocii au avut de suferit enorm de mult din cauza restricțiilor, de la startul anului 2021 lucrurile au început să se așeze. Oamenii au conceput să învețe să trăiască pe lângă virus, nu neapărat cu el. Iar firmele de toate felurile și-au recăpătat încrederea în sine. Mai mult, unele firme noi, deloc puține, au început să apară ici-colo, satisfăcând fel de fel de nevoi pre sau post pandemice.

Așa a debutat și Magic Agency. Am lansat agenția în martie, pe când lumea începea de-a dreptul să se redeschidă. De la băcănia din colț la aeroportul de lângă oraș, afacerile și serviciile își reveneau, se redeschideau și, cum e și normal, se reinventau. Cu restricții sau nu, antreprenorii au înțeles că, fără o prezență în online, nu există în era actuală. Noi le-am oferit soluția: site-uri realizate complet, de calitate, la prețuri imbatabile.

Primul bilanț Magic Agency

De atunci și până când scriu articolul acesta au trecut aproape 9 luni. Am setat un target să realizăm un total de 10 site-uri web pentru 10 clienți diferiți. La final de an, avem 14 pagini web realizate pentru clienți din toate domeniile, dintre care 12 realizate de la zero, iar două refăcute în proporție de peste 50%. Dacă am fi o companie mare, ne-am lăuda că ne-am depășit targetul cu aproape 50%. Deși nu suntem la acel nivel, ne bucurăm la fel pentru această realizare foarte importantă pentru o agenție nouă.

Ne bucurăm pentru fiecare client, fie pentru cei care au cerut site-uri noi sau refacerea celor vechi, fie pentru cei care au venit la agenție cu probleme legate de marketing, publicitate, SEO, social media sau conținut. Ne încântă ideea că oamenii au înțeles că, prin Magic Agency, au alături un partener de încredere, pe care îl găsesc nu doar între 9-17, de luni până vineri, ci la orice oră din zi sau noapte. Ne bucurăm pentru încrederea lor!

Magic Agency nu a apărut ca prin magie, așa cum ne place nouă să spunem despre site-urile pe care le realizăm. Agenția pur și simplu a umplut un gol, acela al dorinței antreprenorilor de a apărea cât mai rapid și convenabil financiar pe internet, după un an și jumătate în care lipsa afacerii lor de pe www. a dus aproape la falimentul multor companii de orice fel. Magia stă în voi, cei care ați apelat la serviciile noastre. Care ne-ați recomandat la prieteni și la colegi.

Echipa din spatele Magic Agency

Magia companiei stă în oamenii care mă ajută în fiecare zi, despre care încă nu v-am povestit. Dana, cea care vă realizează cele mai inedite elemente de design, logo-uri și alte nebunii grafice. Alexandra, fata care vă scrie pe blog despre cum să vă creșteți afacerile, și pe voi ca oameni prin ele. Daniel, omul care are răbdare să facă și refacă facturi, să plătească taxe și să pună actele cap la cap. Ei sunt magicienii, lor le mulțumesc din suflet.

Primul an de Magic Agency se încheie aici. Ne reluăm activitatea din 3 ianuarie, cu proiectele aflate în derulare și cu unele noi. De-abia așteptăm să vă ajutăm și în 2022 cu transpunerea ideilor voastre în mediul online. Să vedem alături de voi cum visul vostru, la care ați muncit atât și pentru care ați dat tot ce aveți mai bun, devine realitate. Îți promit că, alături de echipă, vă vom lansa în online ca prin magie, iar ideea voastră va avea startul pe care îl merită pe internet.

Sărbători magice tuturor!

Gabriel Iosa

MAGIC AGENCY – CREATIVE DEN

Programează un call gratuit:

+40763651571

hello@magicagency.ro

Leave a Reply