Programează un call gratuit:
+40763651571
hello@magicagency.ro

Povestea Magic Agency

Magie pentru orice business

magic agency

Povestea Magic Agency a început așa cum începe orice poveste a unei companii, anume prin identificarea unei necesități. Mai exact, uitându-mă printre postările unor amici de pe rețelele de socializare, am observat că mulți dintre ei și-au pus bazele unor firme de curând. Firmă de făcut curat în apartamente și la birouri, serviciu de catering pentru senvișuri și salate, chiar și o firmă de plimbat câinii prin Lugoj, orașul meu natal. Deși ideile de afaceri au fost de-a dreptul grozave, am identificat imediat o lipsă importantă, anume un site web făcut ca la carte, alături de o identitate în online, canale de social media și conținut plăcut ochiului și informativ pentru posibilii clienți.

Mi-am adus imediat aminte de un amic care, după ce a investit 25.000 de euro într-o companie de închiriere de mașini, în același oraș, s-a văzut nevoit să închidă prăvălia după doar 4 luni de la inaugurare. De ce? Pentru că prezența lui în online însemna doar postări pe grupuri obscure de Facebook. Sau distribuiri de la doi-trei amici și câte o poză cu o mașină luată de pe internet la care adăugase prețul pe ziua de închiriere și un număr de telefon. “Am închis pentru că nu am avut clienți”, a fost reacția lui când l-am întrebat ce s-a întâmplat. “Ești sigur că nu ai avut clienți sau clienții nu au putut să dea de tine? Și dacă au dat, nu te-au luat în serios?” a fost reacția mea.

O agenție care să facă totul, de la zero

Dacă dai un search pe Google, vei găsi fel de fel de agenții creative care te ademenesc promițându-ți succesul peste noapte dacă apelezi la ei. Agenții creative care fac și dreg. Agenții de publicitate care știu cum să îți facă site-ul să bubuie de vizitatori și clienți. Agenții grafice capabile să îți creeze logo-ul viselor tale, iar lista poate continua. Magic Agency este agenția care îți pune afacerea în online de la zero. De fapt, chiar dacă ai site, însă e unul dintre acele site-uri făcute contra unei sume echivalente cu trei pachete de cafea, cel mai bine e să începem de la zero și să ajungem la finalul mult dorit alături. Alegem un domeniu propice, alegem identitatea vizuală, lucrăm la logo, la secțiunile site-ului, la SEO și la conținut. După care lansăm site-ul și îl promovăm așa cum trebuie.

Mi-am dorit mereu să lucrez la o agenție creativă. Să fac parte dintr-o echipă, să pot să ajut oamenii să își transforme o idee în ceva material, palpabil. Chiar și dacă în mediul online. De aproape 10 ani lucrez în presă, iar de 5 ani încoace, sunt creator de conținut și am lucrat complet independent. Probabil că, dacă nu descopeream nevoia pentru o agenție de creație pentru site-uri web, și acum îmi vedeam de treabă și nu mă băgam “în afaceri” cu pagini de internet. Însă am văzut nu doar nevoia, ci și provocarea. Iar pentru mine, provocarea în sine e mai importantă decât orice altceva. Așa a luat naștere Magic Agency. Dintr-o simplă nevoie, câteva discuții cu o mână de oameni creativi, și o provocare.

Cum te putem ajuta

Magic Agency se adresează nu doar celor care vor să își deschidă acum o afacere, oricare ar fi aceasta. Agenția noastră îi poate ajuta și pe acei antreprenori care, aflându-se într-un impas, vor să schimbe ceva în bine la compania lor. Poate că produsul tău nu mai vinde așa cum ai vrut. Nu înseamnă neapărat că ai un produs prost, ci poate că pur și simplu nu îl prezinți bine în fața oamenilor.

De-aia punem accent pe un site web făcut ca la carte! Pe o identitate vizuală grozavă, conținut de calitate +10 și comunicare impecabilă cu actualii și viitorii tăi clienți. Fie că ești la început, la mijlocul sau aproape de maturitatea poveștii tale de business, mereu e loc de mai bine. În loc să faci lucrurile pe ghicite, mai bine scrie-ne un email. Suntem aici ca să te ajutăm, să-ți arătăm cele mai tari secrete pe care le știm!

Gabriel Iosa

MAGIC AGENCY – CREATIVE DEN

Programează un call gratuit:

+40763651571

hello@magicagency.ro