Programează un call gratuit:
+40763651571
hello@magicagency.ro

Șapte motive pentru care Magic Agency e potrivită pentru afacerea ta

Magie pentru orice business

Atunci când vrei să îți lansezi afacerea în mediul online, ai nevoie de toate resursele care să te ajute. Mai ales de oameni pe care știi că poți conta oricând, indiferent de situație. Multă lume are impresia ca o agenție bună este obligatoriu mare și, preferabil, de renume. Este adevărat în unele cazuri, dar nu e o regulă. Magic Agency este o agenție ”butic”. Adică suntem mici dar foarte pricepuți și talentați la ceea ce facem. 

Ce ne face diferiți de alte agenții creative de pe piață este tocmai faptul că suntem o agenție mică. Mai puțini clienți înseamnă mai multă atenție acordată celor deja existenți, răspunsuri prompte, o relație strânsă bazată pe transparență și comunicare, precum și servicii de calitate. Toate acestea ne permit să oferim servicii personalizate fiecărui caz în parte și să ne mulăm perfect pe nevoile clienților noștri. 

Dacă nu ești sigur că am fi agenția potrivită pentru afacerea ta, avem câteva motive pentru care noi credem că suntem. Am analizat recenziile primite de la clienți și am găsit șapte motive pentru care Magic Agency e agenția potrivită pentru afacerea ta.

Scriem conținut de peste un deceniu

Când vine vorba de conținut, e foarte important să nu apelezi la fiul vecinei de la doi, care termină acum liceul și primește multe like-uri pe Tiktok, sau la prietena care știe ea ce dă bine pe social media sau cum ar trebui să arate un site. Te scutești de multe bătăi de cap dacă apelezi de la bun început la profesioniști cu experiență în domeniu, la oameni care știu ce fac. 

La Magic Agency avem creatori de conținut care fac asta de mai bine de zece ani, timp în care și-au șlefuit talentul, și-au rafinat stilul și au ajuns să fie cea mai bună versiune a lor. Fie că e vorba de conținut pentru site-ul tău, pentru blog sau pentru postările de pe rețelele sociale, inclusiv reclame plătite, noi știm exact ce cuvinte să folosim pentru a face publicul să interacționeze cu firma ta. 

Lucrăm cu un număr mic de clienți deodată

Magic Agency este o agenție butic, ceea ce înseamnă că suntem o agenție mai mică, dar care poate oferi servicii personalizate pentru clienți, punând accentul pe industria și nișa din care aceștia fac parte. Ținta noastră nu e neapărat să creștem, ci să rămânem constanți și să te ajutăm pe tine să crești. Iar faptul că lucrăm cu un număr mic de clienți are marele avantaj că ne vom face treaba foarte bine și tu vei fi mereu mulțumit. Nu lucrăm sub presiune, așadar nu facem lucrurile doar ca să fie făcute. Ne dedicăm în totalitate proiectelor pentru a obține cele mai bune rezultate.

Oferim servicii personalizate pentru fiecare caz

La Magic Agency, nu facem de toate pentru toți, ci prestăm anumite servicii în funcție de nevoile și așteptările clienților noștri. Suntem flexibili și receptivi la dorințele acestora. Ne bazăm foarte mult pe comunicare directă și eficientă. Dacă vrei să îți respectăm dorințele cu strictețe, trebuie să ne spui cu exactitate ce îți dorești și ce așteptări ai de la noi. Putem desigur și să improvizăm, și să ne bazăm pe imaginația și talentul din dotare, dar poate că atunci rezultatul nu ar fi în concordanță cu dorințele tale, pentru că suntem diferiți și vedem lucrurile diferit. 

Păstrăm mereu legătura cu clienții noștri

Pot apărea mereu modificări, actualizări sau pur și simplu schimbări de perspectivă. Din acest motiv suntem mereu în legătură cu clienții. Ei pot să ne spună dacă vor să implementeze ceva nou sau dacă s-au răzgândit în anumite privințe. Colaborarea noastră nu ia sfârșit în momentul în care predăm site-ul. Clienții pot apela la noi de fiecare dată când se confruntă cu diverse situații. 

Avem o echipă mică dar bine pregătită

La Magic Agency suntem de părere că nu ai nevoie de câte un om pentru fiecare detaliu, ci de mai puțini oameni care se pot ocupa de mai multe aspecte ale dezvoltării unui site web de succes. Suntem o echipă mică și ne mândrim cu asta. Pentru că fiecare membru al echipei este talentat, foarte bine pregătit și o adevărată valoare pentru agenție. Fiecare dintre noi acoperă câte o parte din sarcinile care au ca finalitate site-ul tău web, făcut ca la carte.

Știm ce să facem și după ce site-ul tău e lansat pe net

Produsul final, oricât de bun ar fi, trebuie corect prezentat în fața viitorilor tăi clienți. Dacă ai nevoie de marketing și nu știi la cine să apelezi, poți să te bazezi în continuare pe noi. Iar dacă vrei să ștergi sau să adaugi ceva pe site, ai deja datele de contact, așa că ne poți scrie sau suna oricând. Ne ocupăm de orice modificare ulterioară, oferind servicii complete de creare și prelucrare a site-urilor. Tu poți sta liniștit știind că ești pe mâini bune și competente, și te poți concentra în continuare pe afacerea ta, fără alte griji.

Acolo unde nu știm, întrebăm clientul

Unii magicieni pot citi gândurile, dar noi nu am ajuns încă la această performanță. Nici bila de cristal nu ne ajută prea mult. Dacă vom avea cândva neclarități legate de ce avem de făcut pentru tine, poți fii sigur că te vom întreba și nu te vei afla în situații în care constați că am ratat complet ce îți doreai de fapt. Acest lucru presupune o oarecare responsabilitate și din partea ta. Practic, să ne răspunzi la emailuri în timp util, sau la telefon atunci când te contactăm. 

În loc de concluzie

Nu putem spune cu exactitate dacă ți se potrivește Magic Agency sau nu. Însă putem garanta că dacă vei decide că suntem exact firma de care ai nevoie, vom face tot posibilul să îți oferim ce îți dorești. Începem de la zero cu orice afacere, fie că există sub formă de idee sau este deja implementată. Îți găsim domeniul ideal, realizăm site-ul în WordPress, cel mai ușor de utilizat mediu pentru pagini web din lume, realizăm designul și identitatea vizuală, conținut pentru site și blog, canale de social media, SEO, expunere organică și contra cost. Într-o frază, apari în online ca prin minune!