Programează un call gratuit:
+40763651571
hello@magicagency.ro

Cursul Magic Angecy despre crearea unui site web de la zero

Magie pentru orice business

Cursul Magic Agency pentru crearea de site-uri web de la zero e aici! Învață cum să realizezi un site web de succes fără să fii as la programare sau să ai studii în web development.

Magic Agency a apărut dintr-o nevoie. Mai exact, uitându-mă printre postările unor amici de pe rețelele de socializare, am observat că mulți dintre ei și-au pus bazele unor firme de curând. Firmă de curățenie în apartamente și la birouri, serviciu de catering pentru senvișuri și salate, chiar și o firmă de plimbat câinii prin Lugoj, orașul meu natal. Deși ideile de afaceri au fost de-a dreptul grozave, am identificat imediat o lipsă importantă, anume un site web făcut ca la carte, alături de o identitate în online, canale de social media și conținut plăcut ochiului și informativ pentru posibilii clienți.

Mi-am adus imediat aminte de un amic care, după ce a investit 25.000 de euro într-o companie de închiriere de mașini, în același oraș, s-a văzut nevoit să închidă prăvălia după doar 4 luni de la inaugurare. De ce? Pentru că prezența lui în online însemna doar postări pe grupuri obscure de Facebook. Sau distribuiri de la doi-trei amici și câte o poză cu o mașină luată de pe internet la care adăugase prețul pe ziua de închiriere și un număr de telefon. “Am închis pentru că nu am avut clienți”, a fost reacția lui când l-am întrebat ce s-a întâmplat. “Ești sigur că nu ai avut clienți sau clienții nu au putut să dea de tine? Și dacă au dat, nu te-au luat în serios?” a fost reacția mea.

“Dă-i un om un pește și va mânca pentru o zi. Învață-l să pescuiască și v-a mânca toată viața.” – Anne Isabella Thackeray Ritchie

Un site web te ajută să ajungi în fața acelor oameni pe care îi vei transforma mai apoi în clienți. Poți alege varianta simplă, cea în care angajezi o agenție creativă să îți facă un site, cum e Magic Agency. Sau, dacă ești dispus să înveți, poți folosi acest curs pentru a crea câte site-uri web îți dorești pe viitor!

De ce să alegi un curs și nu un serviciu?

E mult mai ieftin – Un site web costă între 2.000 și 40.000 de lei la Magic Agency, în funcție de nevoile clientului. La un sfert din prețul celui mai ieftin site pe care îl oferim, poți să te autoeduci și să creezi câte site-uri vrei!

Valabil pe viață – Odată ce ai cumpărat cursul, ai acces la cele 20 de capitole și 68 de lecții text și video pe viață. Te poți uita de câte ori vrei la lecții, poți lua notițe, vedea și revedea clipurile video, fără limitări. Te vei bucura și de viitoarele îmbunătățiri, fără să mai plătești în plus;

Poți face câte site-uri web îți dorești – Dacă optezi pentru un site web dezvoltat de noi, și chiar te îndrumăm să faci asta dacă vrei un produs final grozav și nimic altceva, vei primi un site web și cam atât. Cu ajutorul cursului, vei putea folosi lecțiile pentru a crea câte site-uri îți dorești;

Înveți foarte ușor cu lecțiile text și video – Pentru că ne place să asimilăm informație în ambele moduri, am gândit cursul ca pe un mix de lecții text, pe care le citești, și lecții video, la care te uiți și pe care le poți folosi ca un ajutor direct când lucrezi la propriul tău site;

Realizezi un site în maxim o săpătmână – Dacă înveți cel puțin o oră pe zi, vei parcurge mai tot cursul într-o săptămână. Iar dacă vei urma informațiile din curs, pas cu pas, odată cu instructorul, vei reuși să îți creezi propriul site web odată cu cel dat exemplu de-a lungul cursului.

Ce conține cursul pentru crearea de site-uri web?

Lecții text – Fiecare capitol din cele 20 pe care le vei parcurge începe cu o lecție text prin care ești introdus în temă. Capitolul poate conține una sau mai multe lecții text. Sunt lecții scurte, în care am comprimat informația pentru a economisi timp.

Lecții video – Lecțiile pe care le vei urmări și reproduce, prin care vei învăța efectiv cum să realizezi un site, sunt cele video. Aici, instructorul nostru îți va arăta cum să parcurgi fiecare pas pentru a realiza un site web, fără bătăi de cap sau facultate de programare.

Instrucțiuni pas cu pas – Lecțiile sunt structurate în stilul “crează după exemplu”, adică vom realiza împreună site-ul web pentru Gabriel, un tânăr pasionat de magie care oferă spectacole de iluzionism la petreceri, nunți, botezuri și alte evenimente. Alături de Gabriel, vom parcurge cele 20 de capitole și respectiv 68 de lecții, de la zero la un site complet funcțional.

Conținut: Cursul Magic Agency pentru crearea de site-uri web de la zero

1. Introducere

2. De ce un curs

3. Domeniu

4. Găzduire

5. cPanel

6. Instalare WordPress

7. Cumpărare temă profesională

8. Instalare temă și plugins

9. Erori si cum să le rezolvi

10. Traducerea temei

11. Personalizarea meniurilor

12. Header, footer, design

13. Pagini

14. Subpagini

15. Conținut și optimizare SEO

16. Revizia generală finală

17. Vizitatori

18. Social media

19. Integrarea în Google

20. Idei de final

Cât costă și unde îl găsești?

O singură plată – cursul costă 495 de lei, echivalentul a 100 de euro, bani pentru care primești acces pe viață la întreaga librărie de lecții text și video, care te vor ajuta să îți creezi unul sau oricâte site-uri vrei pas cu pas;

Platforma cursului – librăria de lecții text și video o găsești pe pagina cursului de pe Thinkific, cea mai mare platformă de cursuri individuale din lume.

DATA LANSĂRII: 4 APRILIE 2022