Programează un call gratuit:
+40763651571
hello@magicagency.ro

Cum arată unul dintre cele mai de succes proiecte Magic Agency la un an de la lansare

Magie pentru orice business

Munca într-o agenție creativă se învârte mereu în jurul clientului. Și pentru că ne place să ne mândrim cu clienții noștri și să sărbătorim succesul lor, astăzi vă vom da un exemplu de “așa da” și ne vom îndrepta atenția către Eugen Estate. Această agenție imobiliară este una dintre cele mai importante din vestul țării, iar pentru Magic Agency a fost primul proiect din branșa imobiliară. Eugen a aflat de noi dintr-o postare de pe Instagram, el fiind oarecum în temă dinainte cu agenția și cu oamenii care o compun. După ce a aflat că Magic Agency a început să lucreze cu clienți, a decis să ne angajeze pentru site-ul lui de imobiliare. 

Fiind agent imobiliar, are arta vânzărilor în sânge, dar nu știa cum să dezvolte un site web decât într-un mod sumar. Colaborarea a durat aproape o lună, timp în care am dezvoltat site-ul de la zero, am lucrat împreună la pagini, subpagini, aspect, adăugarea de proprietăți și formulare de contact. Adică am avut grijă ca pagina lui Eugen să beneficieze de toate funcțiile necesare unui site de succes. Cum a decurs colaborarea noastră cu Eugen și ce rezultate a avut la un an de la lansarea site-ului realizat de Magic Agency, vei vedea în acest articol.

Ideea de bază pentru site

Piața imobiliară nu duce niciodată lipsă de agenți. Având o concurență destul de mare, Eugen trebuia să se distingă cumva de ceilalți agenți care ofereau în mare aceleași servicii. În plus, el dorea să își consolideze imaginea, să își construiască un renume și să își poată prezenta portofoliul unui public mai larg. După ce am discutat pe îndelete cu Eugen despre site-ul lui, am stabilit că cel mai potrivit format ar fi un agregator de anunțuri imobiliare, unde oamenii pot găsi atât anunțuri de vânzare cât și de închiriere, și pot lua legătura cu Eugen atunci când găsesc proprietatea dorită.

Alegerea domeniului

Un domeniu optim nu are mai mult de 15 caractere si maxim 2-3 cuvinte. Scopul este să fie ușor de ținut minte, ușor de scris și să exprime, într-o oarecare măsură, obiectul activității. Clientul nostru a ales propriul nume, Eugen, apoi cuvântul estate, adică proprietate, și așa am obținut un domeniu care îți spune imediat despre cine e vorba și te duce cu gândul la branșa imobiliară. Având un domeniu simplu, ușor de pronunțat, de înțeles și de memorat, clientul nostru nu va avea probleme în a-l da mai departe, chiar și pe cale orală, posibililor clienți. 

Design, temă, logo

Site-ul tău e o carte de vizită virtuală, deci e firesc să îți dorești să arate cât mai bine și să te reprezinte în totalitate. Eugen și-a dorit un design minimalist și elegant, foarte intuitiv și ușor de folosit. Tema am ales-o împreună pentru platforma WordPress și am personalizat-o în funcție de cerințele clientului nostru. Iar pentru că Eugen nu avea încă un logo, am creat noi unul pentru el, având grijă să se asorteze cu stilul care îl reprezintă.

Funcționalitate

Meniul este foarte clar și ”aerisit”. La prima vedere apar toate opțiunile site-ului, astfel încât vizitatorii nu vor fi nevoiți să zăbovească foarte mult până găsesc ceea ce caută. Pagina este dotată diverse rubrici, cum ar fi pagina principală, rubrica ce conține informații despre Eugen si firma sa și două pagini diferite de anunțuri, pentru proprietăți de vânzare, respectiv de închiriat. Acestea au diverse filtre care ușurează selecția imobilului dorit, în funcție de localitate, mărime, numărul de camere sau preț. 

Pentru că unul din scopurile principale ale site-ului este de a pune clienții în legătură cu agentul imobiliar, datele de contact ale lui Eugen sunt de asemenea disponibile. Poate fi contactat atât printr-un formular, cât și telefonic sau prin email. În momentul finalizării proiectului, clientul nostru nu era încă decis dacă vrea sau nu să își lanseze și canale pe rețelele sociale. Noi am atașat pe site butoanele care duc spre Facebook și Instagram, să le aibă la dispoziție în cazul în care se decide să folosească aceste platforme în scop de business.

Conținut

Orice site are nevoie de conținut care să atragă publicul și care poate transforma vizitatorii în clienți. Motivele pentru care colaboratorii noștri nu se pot ocupa singuri de conținut sunt diverse, însă două dintre cele mai des întâlnite sunt lipsa timpului necesar sau lipsa priceperii de a alege cele mai potrivite cuvinte. Din fericire, timpul și priceperea noastră le dedicăm mereu clienților noștri. 

Așa a fost și în cazul paginii lui Eugen. Am discutat cu el să vedem ce fel de formulări și-ar dori și ce tonalitate ar trebui sa aibă site-ul lui, și ne-am pus pe treabă. Ce a ieșit puteți vedea aici. Iar pentru că Eugen își dorea să adauge singur apartamente și case noi pe site, am organizat la final un mic webinar, în care l-am învățat cum să își adauge singur proprietăți. Astfel, l-am scutit de la a mai plăti servicii în plus de fiecare dată când are nevoie de actualizarea listei de proprietăți a paginii.

Conversie 

Eugen este implicat în piața imobiliară din Lugoj, Timișoara și alte zone, inclusiv rurale, ale județului Timiș de mulți ani. Experiența lui în domeniu este dovedită de clienții mulțumiți care s-au mutat la casă nouă datorită lui. Prin intermediul site-ului realizat de Magic Agency, Eugen a ajutat sute de clienți să-și achiziționeze case sau terenuri, în doar un an de zile. Alegerea de a-și muta afacerea în mediul online a fost firească și extrem de benefică pentru agenția lui. Ne bucurăm că am avut ocazia să facem parte din povestea lui de succes!

În loc de concluzie

La Magic Agency punem accent pe un site web făcut ca la carte, pe identitate vizuală grozavă, conținut de calitate și comunicare impecabilă cu actualii și viitorii noștri clienți. Fie că ești la început, la mijlocul sau aproape de maturitatea poveștii tale de business, mereu e loc de mai bine. În loc să faci lucrurile pe ghicite, mai bine scrie-ne un email. Suntem aici ca să te ajutăm, să-ți dezvăluim cele mai tari secrete pe care le știm! Ne-am bucura ca următoarea poveste de succes despre care vom scrie, să fie chiar a ta.