Programează un call gratuit:
+40763651571
hello@magicagency.ro

Cinci cuvinte care contează atunci când începem un nou proiect la Magic Agency

Magie pentru orice business

Creativitatea e o trăsătură umană mai degrabă decât un dar cu care te naști. Unii oameni sunt creativi din copilărie, iar alții descoperă această calitate pe parcursul vieții lor. Pictorii, cântăreții, scriitorii, sculptorii sau regizorii au un impuls incontrolabil de a crea. E o formă de a-și exprima identitatea și personalitatea. Îmbinarea imaginației cu ideile originale, dă naștere unor lumi fantastice, după cum ne-a arătat Tolkien în Stăpânul Inelelor. 

Creativitatea stă la baza oricărui proiect nou pe care îl începem la Magic Agency. Ne bazăm pe informațiile primite de la client, însă pentru a-i pune viziunea în mișcare și a o transforma într-un site, sau orice alt produs, avem nevoie de creativitate. Ce înseamnă creativitatea pentru noi la Magic Agency? 

O agenție creativă oferă strategii inovative și inițiative de marketing pentru a ajuta diverse firme să îți atingă țelurile. La Magic Agency, suntem mândri să facem parte din această categorie. Începem prin crearea unei pagini web și continuăm cu conținut, SEO și marketing. Transparența și comunicarea eficientă ne caracterizează iar relațiile cu clienții noștri se bazează mereu pe aceste două pietre de temelie. Ne-ar fi destul de greu să ne descriem într-un singur cuvânt. Așa că momentan ne vom rezuma la cinci cuvinte, care definesc succesul proiectelor la Magic Agency.

Conținut puțin, dar memorabil

Calitatea conținutului stă în capacitatea acestuia de a rămâne cât mai mult timp în mintea utilizatorilor. De exemplu, un articol de blog nu trebuie să fie lung pentru a avea multe accesări. Trebuie să adreseze direct subiecte interesante pentru publicul țintă. Aceste subiecte pot fi probleme cu care se confruntă oamenii care activează într-o branșă anume, curiozități, tutoriale, sfaturi, recomandări, practic tot ce ține de nișa respectivă. Cât timp sunt prezentate într-o manieră originală și interesantă, vor ajunge unde trebuie și vor fi citite de exact de persoanele cărora li se adresează. 

Site simplu, dar funcțional

Un site web cu un meniu încărcat este obositor și ușor stresant pentru utilizatori. E normal să vrei să oferi cât mai multe opțiuni pe pagina afacerii tale, dar ce contează foarte mult în acest caz sunt atenția la detalii, prezentarea și funcționalitatea. Gândește-te care e motivul principal pentru care e accesată pagina ta, și oferă cea mai ușoară cale spre acest lucru. 

Dacă sunt produsele, pune-le în centrul atenției, dacă sunt articole de blog, ai grijă să faci evidentă această rubrică. Datele de contact pot avea rubrica lor proprie sau poți lăsa un număr de telefon sau o adresă de email chiar pe prima pagină, pentru a fi mai ușor de accesat. Nu trebuie să lipsească nici iconițele care duc spre paginile tale de social media. 

Rezultate clare, pline de învățături

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui site este că poți să vezi câți oameni l-au accesat. Vezi unde au zăbovit acesștia mai mult și ce i-a interesat mai tare. Poți deprinde de aici tot felul de învățături și va fi foarte ușor să îți dai seama ce trebuie să optimizezi și unde e nevoie de îmbunătățiri. 

Și noi am învățat foarte multe din experiențele cu clienții noștri și feedback-ul primit. Am văzut ce servicii generează interes în cadrul unei agenții creative și ne-am îmbogățit repertoriul. Suntem recunoscători atât pentru experiențele pozitive cât și pentru cele mai puțin plăcute. Am învățat din ambele și suntem pe cale de a deveni cea mai bună versiune a noastră.

Valorificarea produselor într-un mod vizual

În ultimii ani a devenit tot mai clar că oamenii sunt atrași în special de conținut vizual. Dacă vrei să prezinți oamenilor ceva nou, o faci prin imagini sau videoclipuri, nu prin descrieri stufoase. Clienții vor să știe ce face produsul respectiv pentru ei, nu care sunt specificațiile sale tehnice. Așadar pune produsul pe o scenă cu multe reflectoare și angajează un fotograf specializat în fotografie de produs. 

Produsul clientului trebuie pus în valoare în cel mai optim mod. Tocmai din acest motiv recomandăm clienților să apeleze mereu la profesioniști decât să facă pozele singuri și apoi să le editeze mărind contrastul sau intensitatea culorilor. Pozele sau videoclipurile trebuie să fie cât mai calitative și să reflecte întru totul realitatea. 

Comunicare constantă cu clienții

Cu siguranță ți-ai luat și tu odată un gadget sau ai instalat un program la recomandarea cuiva, doar ca să îți dai seama că de fapt nu ai idee ce să-i faci și cum să-l folosești. În genul acesta de situații, e bine să știi că ai la cine să apelezi. Cam în asta constă o mare parte din munca noastră. 

Nu le dăm clienților site-ul cu niște indicații generale pentru ca apoi să îi trimitem în lume și să nu mai auzim de ei niciodată. Ne asigurăm că știu ce să facă și cum să folosească toate funcțiile pentru a atinge potențialul maxim a noului lor website. Apoi îi încurajăm să revină oricând, cu orice fel de nedumeriri sau cerințe. Nicio întrebare nu e nepotrivită, cât timp poți învăța ceva nou și util. Comunicarea e o parte importantă a meseriei noastre și ne ajută să întărim și să îmbunătățim constant nu doar relațiile cu clienții noștri, ci și serviciile pe care le oferim. 

În loc de concluzie

Nouă ne plac cuvintele și, fără falsă modestie, recunoaștem că știm să le folosim bine. Fie că e vorba de conținut pentru un site web, articole de blog sau simple postări pentru rețelele sociale, știm exact ce cuvinte să folosim pentru a face legătura între tine și publicul tău țintă. Începem cu ideea ta. Pornim de la visul tău pentru următorul business. Ai făcut deja cel mai important pas spre succes.

Iar pentru că produsul tău trebuie prezentat cât mai corect în fața viitorilor clienți, ne ocupăm și de partea de marketing. Știm ce să facem pentru a-ți afișa site-ul în fața a cât mai multor persoane interesate de afacerea ta. Ție nu-ți rămâne altceva de făcut decât să te concentrezi pe obiectul afacerii tale, așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. Proiectele noaste sunt lucrate meticulos, cu un praf de magie la final! Contactează-ne.

Alexandra T.